Tram Cronometrat Finca Valldosera 11/06/2023

El diumenge 11 de juny va tenir lloc a la Finca Valldosera, Urb. Can Trabal (Olèrdola), un Tram Cronometrat puntuable per la Copa Catalana de Trams d'Enduro, van pendre part un total de noranta-dos pilots que van gaudir d'un recorregut exigent degut a les condicions del terreny i ambientals, molta pedra, forta calor i pols que va aumentar al llarg del matí, el guanyador absolut de la prova va ser el pilot del Moto Club Sitges Martí Escofet (KTM Team Aspar), guanyador també de la categoría Elit . Els nostres pilots van tenir molt bons resultats al tenir el suport del nombròs públic asistent i al ser coneixedors del terreny, David Gomez (Husqvarna) va guanyar la categoria Senior C, Manuel Mora (Sherco) va guanyar la categoria Master 45, a la categoria Senior B  Xavier Cano (Husqvarna) va quedar tercer , Gerard Perez (Husqvarna) sisé i Josué Berlanga (Husqvarna) nové i a la categoría Clàssiques TT81  Miquel Font (Kawasaki) va quedar quart.

El domingo 11 de Junio tuvo lugar en la Finca Valldosera, Urb. Can Trabal (Olèrdola), un Tramo Cronometrado puntuable para la Copa Catalana de Tramos de Enduro, tomaron parte un total de noventa y dos pilotos que disfrutaron de un recorrido exigente debido a las condiciones del terreno y ambientales, muchaa piedra, fuerte calor y polvo que aumentó a lo largo de la mañana, el ganador absoluto de la prueba  fue el piloto del Moto Club Sitges Martí Escofet (KTM Team Aspar), ganador también de la categoría Elit . Nuestros pilotos tuvieron muy buenos resultados al tenir el soporte del numeroso público asistente y al ser conocedores del terreno, David Gomez (Husqvarna) ganó la categoria Senior C, Manuel Mora (Sherco) ganó la categoria Master 45, en la categoria Senior B  Xavier Cano (Husqvarna) quedó tercero , Gerard Perez (Husqvarna) sexto y Josué Berlanga (Husqvarna) noveno y en la categoría Clàssiques TT81  Miquel Font (Kawasaki) quedó cuarto.

Classificacions al web de Cronooffroad /   Clasificaciones en el web de Cronooffroadhttps://www.cronooffroad.com/2023/fcm/Valldosera-TR/valldosera.html