96º FIM ISDE - Le Puy en Velay (Francia) 29/08-03/09/2022

Del 29 d'agost al 3 de setembre de 2022 va tenir lloc la 96 edició dels FIM ISDE a Le Puy en Velay (França), campionat del món d'enduro per equips nacionals i equips de clubs, amb una participació de prop de cinc-cents cinquanta pilots i un total de cent-trenta equips de Club, amb pilots de fins a vint-i-cinc països de tot el món. Una cursa molt exigent tant pels pilots com per les motos, al haver d'aguantar prop de vuit hores diàries amb prop de dos-cents noranta quilòmetres diaris amb tot tipus de terrenys.

El guanyador absolut per Equips Nacionals ha estat Gran Bretanya, amb España en tercera posició, en Equips Nacionals de pilots menors de 23 anys el guanyador ha estat Itàlia, amb España en la cinquena posició, i en Equips Nacionals Femenins el guanyador també ha estat Gran Bretanya, amb España en la vuitena posició. En Equips de Club el guanyador ha estat l'equip KBS Team, de Txèquia, l'equip A.C.Baldrich format pels pilots Miquel Font (Husqvarna), Francesc Parramón (Husqvarna) i Ricard Martinez (KTM) ha finalitzat la cursa en la setantena posició, i l'equip del Moto Club Sitges/Vinarós format pels pilots Arturo Casanova (Rieju), Javier Castejón (Rieju) i Joan Masó (KTM) ha finalitzat la cursa en la vuitanta-tresena posició.

Destacar que el Moto Club Sitges celebrava la seva 40 participació ininterrompuda des de l'any 1983 en aquest esdeveniment, aquest any els pilots van estar asistits pels managers Ricardo Nieto, Agustí Rubert i David Orpí, que van vetllar perque tots puguesin finalitzar la cursa.

El proper any 2023 els ISDE tindran lloc a San Juan (Argentina) en el mes de novembre.

Del 29 de Agosto al 3 de Septiembre de 2022 tuvo lugar la 96 edición de los FIM ISDE en Le Puy en Velay (Francia), campeonato del mundo de enduro para equipos nacionales y equipos de club, con una participación de cerca de quinientos cincuenta pilotos y un total de ciento treinta equipos de Club, con pilotos de hasta veinticinco países de todo el mundo. Una carrera muy exigente tanto para pilotos como para las motos, al tener que aguantar cerca de ocho horas diarias y cerca de doscientos noventa kilómetros diarios en todo tipo de terrenos.

El ganador absoluto en Equipos Nacionales ha sido Gran Bretaña, con España en la tercera posición, en Equipos Nacionales de pilotos menores de 23 años el ganador ha sido Italia, con España en la quinta posición, y en Equipos Nacionales Femeninos el ganador también ha sido Gran Bretaña, con España en la octava posición. En equipos de Club el ganador ha sido el KBS Team de Chequia, el equipo A.C.Baldrich formado por los pilotos Miquel Font (Husqvarna), Francesc Parramón (Husqvarna) y Ricard Martinez (KTM) finalizó la prueba en la setentava posición, y el equipo del Moto Club Sitges/Vinarós formado por los pilotos Arturo Casanova (Rieju), Javier Castejón (Rieju) y Juan Masó (KTM) finalizó la prueba en la ochentaitresava posición.

Destacar que el Moto Club Sitges celebraba su 40 participación ininterrumpida desde el año 1983 en esta competición, este año los pilotos estuvieron asistidos por los managers Ricardo Nieto, Agustí Rubert y David Orpí, que controlaban que todos ellos pudieran finalizar la prueba.

El próximo año 2023 los ISDE tendrán lugar en San Juan (Argentina) en el mes de Noviembre.

Team_McSitges.jpg

651_MiquelFont.jpg

576_ArturoCasanova_3.jpg

676_JaviCastejon.jpg

476_JoanMaso.jpg

651_MiquelFont_2.jpg

576_ArturoCasanova_4.jpg

676_JaviCastejon_2.jpg

476_JoanMaso_2.jpg